JuhaMalmi

Monikulttuurisuus on eliitin luoma utopia!

  • Monikulttuurisuus on eliitin luoma utopia!

Mitä monikulttuurisuus tarkoittaa Suomessa? Rikastuttaako se meitä suomalaisia? Ketä se rikastuttaa? Millä tavoin se rikastuttaa? Voimmeko oppia muista kulttuureista lisää demokratiaa? Maista, joissa ei ole kyetty elämään rauhassa? Maista, joista armeijakuntoiset sotilaat lähtevät pakoon ja jättävät perheensä sodan alle eivätkä taistele? Maista, joissa nainen on alistettu miehelle? Onko monikulttuurisuus tätä?

Vai onko monikulttuurisuus sitä, että opimme muiden kulttuureiden saavutuksista tieteessä ja taiteissa?  Opimme uusia kieliä ja tapoja? Uusia ruokamakuja? Vai tarkoittaako monikulttuurisuus sitä, että meidän täytyy muuttaa omaa suomalaista kansallista kulttuuriamme monikulttuurisuuden nimissä? Heille, jotka muualta tulevat? Mitä sellaista on, jota emme muista kulttuureista pysty oppimaan ilman maahanmuuttoa?

Vai tarvitaanko maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta vähentämään työvoimapulaamme, kun meillä on lähes puoli miljoonaa työtöntä? Tilanteessa, jossa monikulttuurisuutta Suomeen tuovien maahanmuuttajien työllisyysaste on noin 50 % ja työttömyysaste yli 20 %? Onko meillä muodostumassa runsaasti lisää kysyntää heille yleisesti sopiville toimialoille, kuten siivous- ja ravintola-alalle?

Luoko monikulttuurisuus työpaikkoja ja tuoko se kipeästi kaivattuja ulkomaisia investointeja Suomeen? Kuinka paljon ulkomaalaistaustaiset yrittäjät työllistävät? Maksavatko he veronsa? Tosiaan. Kuinka paljon on ulkomaalaistaustaisten yrittäjien maksama verokanta verrattuna suomalaisiin yrityksiin? Mikä on heidän osuutensa harmaan talouden pyörittämisessä?

Miten sitten Suomen erinomainen koulutusjärjestelmä, jota on kiitelty? Tullaanko Suomen laadukkaasta koulutusjärjestelmästä hakemaan edullinen koulutus, jonka jälkeen kiitetään ja lähdetään ulkomaille ilmaisia oppeja hyödyntämään? Kuinka moni ulkomaisista opiskelijoista ylipäänsä opiskelee suomen kieltä ja jää Suomeen työskentelemään tai yrittämään?

Tarvitsevatko jotkut monikulttuurisuutta Suomen kansainvälisen identiteetin luomiseen? Onko heillä huono suomalainen itsetunto? Tyyliin pois suomettumisesta ja kohti eurottumista ja EU-valtaa? Kenellä voi olla siihen syy? Sen jälkeen kun sotiemme veteraanit pelastivat tämän maan itsenäisyyden ja ikäihmiset rakensivat tämän maan hyvinvoinnin? Rakennettiinko se monikulttuurisuudelle vai tuleville suomalaisille sukupolville?

Kyllä. Tiedän, että olen esittänyt liikaa kysymyksiä ilman vastauksia. Muutaman vastauksen sanan sitten esitän. Monikulttuurisuus on eliitin utopiaa. Sen tuomia hyötyjä ei ole pystytty osoittamaan. Suomen voi pelastaa vain suomalaiset. Yhteistyössä. Suomen kulttuuria ja historiaa on vaalittava. Perusarvoista on pidettävä kiinni. Uhkat ovat todellisia. Terrorismi. Raiskaukset. Kustannukset. Harmaa talous.

Miksi media ja eliitti sitten ihannoivat monikulttuurisuutta? Miksi he haluavat Suomeen yhä lisää maahanmuuttajia? Koska he haluavat olla kansainvälisiä, eurooppalaisia, sivistyneitä ja parempia ihmisiä kuin tavallinen suomalainen ”harmaa massa”, joksi eräs maahanmuuttaja suomalaisia kutsui. Itse pidän median ja eliitin monikulttuurisuusvyörytystä epäisänmaallisena asenteena, jota ohjaa heikko kansallinen itsetunto.

Näkisipä vielä sen päivän, että media ja eliitti pyrkisivät auttamaan pienituloisia eläkeläisiä, asunnottomia, työttömiä, vammaisia ja muita heikommassa asemassa olevia suomalaisia samalla valtavalla vimmalla ja voimalla, jolla nyt turvapaikanhakijoita autetaan ja monikulttuurisuutta palvotaan?

Me tavalliset suomalaiset olemme ylpeitä maastamme ja sen saavutuksista. Haluamme elää rauhassa täällä Suomessa. Emme me tavalliset ihmiset tarvitse mitään monikulttuurisuutta ja sen tuomia ongelmia.  Jos haluamme perehtyä muihin kulttuureihin niin ei siinä maahanmuuttajia tarvita. Me perehdymme muihin kulttuureihin jo kouluissa. Ja paras tapahtua tutustua muihin kulttuureihin on tietysti matkustaa paikan päälle. Valitettavasti tähän on usein varaa vain eliitillä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Suomessa on aina ollut monia kulttuureja; porotalous arktisilla alueilla on luonut oman kulttuurinsa, maanviljelys hedelmällisillä vainioilla omat tapansa. Erilaisia kulttuurivaikutteita on tullut idästä ja lännestä. Etälästä on tullut maahanmuuttajia perustamaan tänne teollisuutta.
Romanit ovat vaalineet omaa kulttuuriaan. Tänne on muuttanut juutalaisia ja islaminuskoisia tataareja jotka ovat vaalineet omaa kulttuuriperintöään.

Käyttäjän JuhaMalmi kuva
Juha Malmi Kansanedustaja...

Nämä Suomeen vaeltavat hyvinvoivan oloiset 20-30 vuotiaat miehet tuskin tulevat tänne perustamaan teollisuutta, kun eivät pysty puolustamaan edes omaa perhettään. Omaa kulttuuriaan vaalimaan kyllä ovat tulossa. Ihan olet siinä oikeassa.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Minä puhuin Suomen monikulttuurisesta historiasta eli, ettei monikulttuurisuus ole mikään uusi ilmiö tässäkään maassa.

Sepetius Kangas

Monikulttuurisuus on ainoa suunta minne mennään. Tulevaisuudessa sekin häviää. Ei ole mitään kulttuureja ja miksi olisi on vain elämä jota eletään. Miksi ihmiset eivät sopisi tänne maapallolle? Ollaanpa mustia keltaisia punaisia jopa valkoisia ja muitakin väri yhdisteitä. Pitäisikö kaikkien olla tarkoin valituilla reviireillä? Mahtuuhan näinkin pieneen alueeseen kuin Suomi Lappalaisia (jotka ovat ainoita oikeita suomalaisia), Pohjalaisia , Savolaisia, Karjalaisia , Pohjaamalaisia Keskisuomalaisia Hämäläisiä, jopa Savolaisiakin, Satakuntalaisia. jopa vielä paljon muitakin. Ei heidänkään rajoilleen olla rakentamassa aitoja. Sitten on isompia alueita, maat (Valtiot). Samoja ihmisiä kaikkialla Yhteinen kotipaikka on maapallo. Vain typerys voi ajatella, että olemme erilaisia jotka emme sopeudu toistemme seuraan, Niitä typeryksiä maailman historia on tulvillaan. Imisiä jotka luulevat olevansa jumalia. Ja, että heidän ajatuksensa on ainoastaan oikeita. Todella typerää. Minä ymmärrän kyllä, että Suomen havumajoista ryömineet katselevat tätä kaikki kauhistunein ajatuksin, Ihmettelevät ovatko täällä muitakin ja alkavat suunnitella toinen toistaan korkeampia aitaoja havumajojensa ympärille. Vain tyhmyys saa tällaista aikaan ja tietenin epävarmuus, Josta kaikki tyhmyys ja pelko alkaa..

Markku Tervo

Nyt kun ollaan saatu ensimakua äärikeskustalaisen Keskustan ja Kokoomusisäntien sekä median, viranomaisten ja pankkiirien harjoittamasta laittomaan maahanmuuttoon liittyvästä rikollisesta bisneksistä ja ylipäätään näiden tahojen suomalaisiin kohdistetusta tuhopolitiikasta niin täälläkin voidaan nähdä että ainoana isona puolueena Perussuomalaisilla on hyvän ja täyspäiden puolueen maine.

Holtiton maahanmuutto on mielipuolista hommaa vaikka se ei olisi laitonta. Nythän se on sekä laitonta että mielipuolista.

https://www.youtube.com/watch?v=r5x7klHx3HQ
http://www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Mistähän johtuu, että maahanmuutto Euroopaan on luovutettu holtittomasti rikollisliigojen suuren luokan bisnekseksi?

Käyttäjän JuhaMalmi kuva
Juha Malmi Kansanedustaja...

Ehdottomasti paras saamani kommentti tähän kirjoitukseen!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Voiko henkilö olla monikulttuurillinen, eihän Eino Poutiaisen mukaan voinut olla kahdesta läänistäkään, kun henkiö sanoi olevansa Turun ja Porin läänistä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Ja paras tapahtua tutustua muihin kulttuureihin on tietysti matkustaa paikan päälle. Valitettavasti tähän on usein varaa vain eliitillä."

Siinä tapauksessa monikulttuurisuus Suomessa on nimenomaan vähävaraisen kansanosan etu. Se pystyy nauttimaan samanlaisista eksootttisista elämyksistä kotimaassa kuin eliitti matkustaessaan muualle. Kukaan ulkomaille matkustamaton ei koskaan voisi muutoin nauttia intialaisesta ravintolaruoasta, thaihieronnasta, pietarilaisesta mandoliinisoittajasta, j.n.e.

Juha Kuittinen

Kai nuo listaamasi asiat voidaan monikulttuurisiksi, hyvinvointia lisääviksi tekijöiksi lukea- Asummehan hyvinvointivaltiossa.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

En tiedä tavoittelitko sarkasmia, mutta siinä tapauksessa epäonnistuit, koska olen samaa mieltä tuon toteamuksesi kanssa sinällään.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kuikka, tutustujia on meille tullut, toivottavasti pakkanen kiristyy neljäänkymmeneen miinusasteeseen pariksi kuukaudeksi, niin se edistää kotoutumista.

Markku Tervo

Tässä äärikeskustalaisen Keskustan ja Kokoomusisäntien bisnesasiakkaiden laittomassa invaasiossa jossa maahan päästetään pilvin pimein täysin tuntemattomia ja tunnistamattomia henkilöitä ilman minkäänlaisia henkilöllisyyspapereita on nähtävissä jonkun sorttinen kansanmurhaan rinnastettava rikollissävytteinen motiivi.

Etenkin jos ja kun tulijoiden joukossa on runsaasti selkeitä sotarikollisia ja epäinhimillisiin hirmutöihin syyllistyneitä äärimmäisiin julmuuksiin harjaantuneita hämärämiehiä.

http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/10/suomalai...

"Meille kerrotaan, että me olemme rasisteja. Näin tehdään, vaikka suomensukuiset kansat ovat kiistatta alkuperäiskansa [6][7][8][9][10], jota pitäisi suojella."

Toimituksen poiminnat